top of page
  • Foto van schrijverHugo Hauspie

Ook in give-aways is kwaliteit belangrijk!

Als bedrijf is het belangrijk om zorgvuldig na te denken over welke relatiegeschenken worden gegeven, omdat deze geschenken een belangrijke rol spelen in het vormgeven van de perceptie van uw bedrijf bij klanten, werknemers en andere belanghebbenden. Een geschenk dat niet goed is afgestemd op de ontvanger of dat van lage kwaliteit is, kan inderdaad afbreuk doen aan het imago van uw bedrijf.


Het is daarom van groot belang om te investeren in kwalitatief hoogwaardige relatiegeschenken die de waarden van uw bedrijf weerspiegelen en passen bij de interesses en behoeften van de ontvanger. Relatiegeschenken moeten geen poging zijn om een deal te sluiten of iets af te kopen, maar eerder een manier om waardering te tonen en relaties te versterken.


Het is ook belangrijk om transparant te zijn over de relatiegeschenken die worden gegeven, omdat het verbergen van geschenken of het geven van geschenken die de integriteit van uw bedrijf kunnen schaden, de reputatie van uw bedrijf ernstig kan schaden. In sommige gevallen kunnen geschenken zelfs worden gezien als omkoping, wat kan leiden tot juridische gevolgen en negatieve publiciteit.


Al met al is het belangrijk om zorgvuldig te overwegen welke relatiegeschenken u geeft en om deze geschenken te zien als een kans om uw merkimago te versterken in plaats van een

manier om een gunst te kopen.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page