top of page

The perfect ecological Gift!

Bij ImageWear & Gifts zijn we altijd op zoek naar innovatieve manieren om bij te dragen aan een circulaire economie. Het idee van het verminderen van het verbruik van nieuwe grondstoffen en het verlengen van de levenscyclus van onze producten spreekt ons enorm aan. Daarom presenteren we graag ons nieuwste initiatief: de TUBE Lanyard.

 

De TUBE Lanyard is niet zomaar een standaard lanyard/telefoonhanger. Het is een uniek model dat gemaakt is van gerecyclede materialen, waaronder gerecycled polyester, RPET en gerecycled polyamide. Deze materialen worden verkregen uit PET-plastic afval, zoals flessen, textielafval en zelfs visnetten. Door ze om te vormen tot nieuwe draden verminderen we niet alleen de vraag naar nieuwe grondstoffen, maar dragen we ook bij aan het verminderen van afval.

 

Wat de TUBE Lanyard nog specialer maakt, is dat deze geproduceerd wordt in Europa en beschikbaar is in jouw eigen trendy kleuren. Met dit product gaan we de strijd aan tegen verspilling en moedigen we hergebruik aan. We willen de cyclus van verspilling doorbreken en laten zien dat duurzaamheid en stijl hand in hand kunnen gaan.

 

Graag willen we samen met jullie een leuk en passend design ontwikkelen dat aansluit bij jullie wensen en behoeften. Laten we samen werken aan een betere toekomst voor ons allemaal.

 3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page